Глибоцький професійний ліцей радий вітати Вас на нашому сайті!

Ми пропонуємо Вам стати частиною нашого життя: переглянути новини, знайти корисну інформацію чи залишити свій відгук.

Наш ліцей – це навчальний заклад, де викладачі, майстри виробничого навчання та вихователі є наставниками, партнерами, прикладом для наслідування та друзями для учнів.

Ми живемо і працюємо для того, щоб наші учні здобули не просто знання і навики, а професію, яка б відкрила їм дорогу в майбутнє.

Микола Макаревич, директор.        

День пам'яті та примирення

Posted in Новини - Новини

8 травня у Глибоцькому професійному ліцеї було проведено захід до Дня пам'яті та примирення, з метою вшанування всіх жертв Другої світової війни 1939-1945 років. Зі здобувачами освіти оглянули низку інформаційно-пізнавальних матеріалів, таких як: виставка "Українська Друга світова", де ознайомилися з минулими подіями того періоду історії українського народу, виставка "Тріумф людини. Мешканці України, які пройшли нацистські концтабори ". Переглянули відеоісторію "За що боролася УПА?", з якої учнівська молодь усвідомила цінність життя сьогодення та минулого.

Вічна пам'ять усім загиблим у Другій світовій війні! Слава кожному і кожній, хто боровся проти нацизму та переміг! Слава всім нашим героям різних часів, яким ми однаково завдячуємо нашим життям! Хай буде мир!!!

Міжнародний день протидії булінгу

Posted in Новини - Новини

Булінг є однією з найпоширеніших проблем сьогодення. За даними різних досліджень, майже кожен третій учень в Україні, так чи інакше, зазнавав булінгу, потерпав від принижень і глузувань.

Глибоцький професійний ліцей не залишається осторонь цієї соціальної проблеми, тому 3 та 4 травня 2023р. соціально-психологічна служба долучилася до проведення Міжнародного дня протидії булінгу, спільно з капітаном поліції Ювенальної превенції Урсу В.М. В рамках якого було проведено: бесіду, тренінг та інтерактивну гру, перегляд презентації та обговорення питань здобувачів освіти, на які відповідав працівник поліції.

Проведений захід, спонукав до аналізу власних дій, вчинків, переосмислення цінностей. Сприяв вихованню в здобувачів освіти людяності, відповідальності, любові до ближнього, поваги до гідності іншої людини, свідомого ставлення до своїх прав та обов’язків.