Глибоцький професійний ліцей радий вітати Вас на нашому сайті!

Ми пропонуємо Вам стати частиною нашого життя: переглянути новини, знайти корисну інформацію чи залишити свій відгук.

Наш ліцей – це навчальний заклад, де викладачі, майстри виробничого навчання та вихователі є наставниками, партнерами, прикладом для наслідування та друзями для учнів.

Ми живемо і працюємо для того, щоб наші учні здобули не просто знання і навики, а професію, яка б відкрила їм дорогу в майбутнє.

Микола Макаревич, директор.        

Творчий звіт професійно-технічних навчальних закладів

Posted in Новини - Новини

15 травня у Літньому театрі Центрального парку культури та відпочинку імені Т.Г.Шевченка м. Чернівці відбувся творчий звіт професійно-технічних навчальних закладів за участі голови Чернівецької обласної державної адміністрації Михайла Папієва.

Глибоцький професійний ліцей пригостив гостей свята своїми кулінарними шедеврами – смачні десерти, фруктові витвори мистецтва доповнювали шоколадний та винний фонтани. У квіткових композиціях з бісеру завмерла вся краса природи. Ковані вироби, які виготовлені учнями ліцею разом з викладачем Вельничуком Дмитром Георгійовичем, втілюють всю міць металу та силу людських рук. А для чарівної половини людства ми представили вечірні сукні з шовку, мережива, прикрашені вишивкою ручної роботи з каміння Сваровскі.

За сумлінну працю, вагомий внесок у справу навчання і виховання молодого покоління майстер виробничого навчання Репчук Світлана Миколаївна нагороджена Почесною грамотою Чернівецької обласної ради, а викладач спецдисциплін Вельничук Дмитро Георгійович – Почесною грамотою Чернівецької обласної державної адміністрації.

 

Екологічні заходи в Глибоцькому професійному ліцеї

Posted in Новини - Новини

Кожен з нас не повинен бути байдужим до проблем природи, має зробити свій внесок у спільну справу, щоб з чистою душею та затишним довкіллям вітати щедру весну. Екологічні акції стають нормою суспільного життя, і розуміння цього охоплює все ширші верстви мешканців нашого краю.

Учнівський та педагогічний колектив Глибоцького професійного ліцею провели декаду екологічних заходів з метою впорядкування території навчального закладу та селища. Щоденно трудові десанти ліцеїстів можна було побачити в різних куточках Глибоки. Учні та педагоги протягом останніх десяти днів активно працювали не тільки на власній території, але і приводили до ладу територію селища. До акції було залучено 3 одиниці техніки, вивезено 21 м.куб сміття.