Глибоцький професійний ліцей радий вітати Вас на нашому сайті!

Ми пропонуємо Вам стати частиною нашого життя: переглянути новини, знайти корисну інформацію чи залишити свій відгук.

Наш ліцей – це навчальний заклад, де викладачі, майстри виробничого навчання та вихователі є наставниками, партнерами, прикладом для наслідування та друзями для учнів.

Ми живемо і працюємо для того, щоб наші учні здобули не просто знання і навики, а професію, яка б відкрила їм дорогу в майбутнє.

Микола Макаревич, директор.        

УПА. Слід в історії

Posted in Новини - Новини

В Глибоцькому професійному ліцеї відбувся захід присвячений визволенню України від фашистських загарбників. Учням першого курсу, з метою патріотичного виховання, продемонстровано історичний документальний фільм «УПА – галицькі месники». В якому висвітлено історію боротьби Руху опору на західноукраїнських землях проти нацистської Німеччини, пізніше проти Радянського Союзу. Зокрема, фільм розповідає про події, які відбулися в селі Скварява, Золочівського району, Львіської області.

Новий керівник крайової освіти відвідала Глибоцький професійний ліцей

Posted in Новини - Новини

13 травня Глибоцький професійний ліцей з робочим візитом відвідали директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту ЧОДА Оксана Палійчук, представник департаменту професійно-технічної освіти МОН України Олександр Купчик, директор ЧО НМЦ ПТО Галина Ягнич, методист ЧО НМЦ ПТО Людвиг Маркуляк.

Під час візиту директор професійного ліцею Микола Макаревич ознайомив керівників з матеріально-технічною базою навчального закладу, організацією навчально-виховного процесу.