Глибоцький професійний ліцей радий вітати Вас на нашому сайті!

Ми пропонуємо Вам стати частиною нашого життя: переглянути новини, знайти корисну інформацію чи залишити свій відгук.

Наш ліцей – це навчальний заклад, де викладачі, майстри виробничого навчання та вихователі є наставниками, партнерами, прикладом для наслідування та друзями для учнів.

Ми живемо і працюємо для того, щоб наші учні здобули не просто знання і навики, а професію, яка б відкрила їм дорогу в майбутнє.

Микола Макаревич, директор.        

Тиждень духовності

Posted in Новини - Новини

З 3 по 7 квітня в Глибоцькому професійному ліцеї пройшов Тиждень духовності. У рамках тижня було проведено ряд заходів, які дали можливість здобувачам освіти проявити добро і милосердя у власних вчинках, духовно зрости та повірити, що Добро наближає нас до перемоги.

Протягом Тижня молодь закладу переглянула мотивуючі відеоролики: «Від незначного до важливого», «Роздуми про духовність…Що таке духовність?» та «Мотивація, яка змінить твоє життя». Разом з класними керівниками говорили про віру, добро і милосердя на годинах спілкування. Взяли участь у челенджі малюнків «Нехай день розпочинається з усмішки» та створили віртуальну виставку християнської літератури «Світильник Істини», яку можна переглянути на блозі бібліотеки Глибоцького професійного ліцею.

Атестація педагогічних працівників

Posted in Новини - Новини

     24 березня 2023 року в Глибоцькому професійному ліцеї відбулася атестація педагогічних працівників. Вивчивши діяльність педагогів шляхом системи заходів спрямованих на всебічне комплексне оцінювання педагогічної діяльності, атестаційна комісія закладу ознайомилася з найкращими здобутками та досвідом роботи колег, що атестувалися. Педагоги презентували власні творчі портрети досягнень за міжатестаційний період.

     Викладачка біології і екології Людмила Карлійчук, майстерно продемонструвала інноваційний підхід до викладання предмету, високий професіоналізм, уміння використовувати нестандартні креативні ідеї та інформаційно-комунікаційні технології. Ознайомила присутніх з власною збіркою старовинних рецептів Глибоччини майстриня виробничого навчання з професій «Кухар; Кондитер» Крістіна Горобець. Кожен педагог, який атестувався продемонстрував свою фахову і методичну майстерність, поділився досвідом роботи та цікавими презентаціями.

   Вітаємо колег з успішною атестацією, бажаємо нових творчих досягнень у подальшій професійній діяльності, креативності, яскравих ідей та нових здобутків!