Глибоцький професійний ліцей радий вітати Вас на нашому сайті!

Ми пропонуємо Вам стати частиною нашого життя: переглянути новини, знайти корисну інформацію чи залишити свій відгук.

Наш ліцей – це навчальний заклад, де викладачі, майстри виробничого навчання та вихователі є наставниками, партнерами, прикладом для наслідування та друзями для учнів.

Ми живемо і працюємо для того, щоб наші учні здобули не просто знання і навики, а професію, яка б відкрила їм дорогу в майбутнє.

Микола Макаревич, директор.        

В Глибоцькому професійному ліцеї провели навчальну евакуацію

Posted in Новини - Новини

10.12.2019 в Глибоцькому професійному ліцеї Державною пожежною рятувальною частиною -14 було проведено лекцію та спеціальне об’єктове тренування на тему: «Дії керівного складу та персоналу, а також учнів навчального закладу під час загрози та виникнення надзвичайних ситуацій».

Працівники рятувальної служби продемонстрували педагогам та учням ліцею як правильно користуватися обладнанням, яке використовується під час надзвичайних ситуацій. Учнями було переглянуто ряд відеофільмів на тематику: «Евакуація при пожежі», «Дії учнів під час виникнення пожежі в навчальному закладі», «Правила користування вогнегасниками».

Також провели навчальну евакуацію із навчального закладу, розігравши ситуацію виникнення вогню, рятувальники навчили учнів правил користування вогнегасниками і дали можливість самим спробувати користуватися вогнегасниками. Після чого учні ліцею були на екскурсії в Державній пожежній рятувальній частині -14, смт. Глибока.

Такі тренування є актуальними на сьогоднішній день і дають можливість правильно, і тактично діяти в разі виникнення надзвичайної ситуації.