Відкритий урок "Приготування страв..."

14 листопада в Глибоцькому професійному ліцеї майстер виробничого навчання Гушуляк Світлана Михайлівна провела відкритий урок на тему:

« Приготування страв з тушкованих та запечених овочів: голубці,картопляна запіканка, перець фарширований, картопля тушкована з м'ясом. Вимоги до якості, відпуск».

Майстер виробничого навчання зуміла повною мірою досягти мети уроку: сформувати вміння та навички з приготування страв із запечених та тушкованих овочів; розвивати здібності самостійної організації технологічного процесу та усвідомленого відношення до правил техніки безпеки, виробничої санітарії й правил особистої гігієни; формувати відповідальне відношення до своїх обов'язків, відповідальність, ініціативність.

Світлана Михайлівна застосовувала метод показу трудових дій та на власному прикладі демонструвала етапи та технологію роботи.

На уроці реалізовані принципи доступності, наочності, послідовності, зв’язку із життям.