Глибоцький професійний ліцей радий вітати Вас на нашому сайті!

Ми пропонуємо Вам стати частиною нашого життя: переглянути новини, знайти корисну інформацію чи залишити свій відгук.

Наш ліцей – це навчальний заклад, де викладачі, майстри виробничого навчання та вихователі є наставниками, партнерами, прикладом для наслідування та друзями для учнів.

Ми живемо і працюємо для того, щоб наші учні здобули не просто знання і навики, а професію, яка б відкрила їм дорогу в майбутнє.

Микола Макаревич, директор.        

День Закоханих

Posted in Новини - Новини

14 лютого у День Закоханих в ліцеї панував романтичний настрій. Бібліотекар Маріанна Шпак провела захід «Така любов буває раз в ніколи…», з нагоди святкування Дня Святого Валентина.

В ході заходу учні-виступаючі привітали глядачів романтичним танцем з елементами вальсу, молодіжним танцем «Колібрі» та музичним подарунком у вигляді вітальної пісні на румунській мові. На сцені було представлено розважальну сценку «Таке кохання» та монолог «Жінка і мозок», в яких виступаючі показали різноманітні комічні ситуації, що можуть трапитися в реальному житті. Звичайно ж не обійшлося і без конкурсів, в яких взяли участь три пари. Нелегко вдавалося справитися з завданнями – учасники підбирали ключ до замка, збирали шкарпетки та шукали їм пару, дівчата мали змогу відчути себе в ролі казкової попелюшки, сортуючи рис, макарони та квасолю, а хлопці у розмаїтті дитячих речей повинні були знайти соску-пустушку, щоб заспокоїти вередливе немовля. У фінал вийшли дві пари і перемогу здобула пара, яка швидше та якісніше виконала вирішальне завдання, а саме запеленали дитину, використовуючи тільки по одній руці.

Всі присутні з гарним настроєм насолоджувалися захоплюючим видовищем, представленим на сцені, цікавими і веселими конкурсами, романтичною музикою.