Глибоцький професійний ліцей радий вітати Вас на нашому сайті!

Ми пропонуємо Вам стати частиною нашого життя: переглянути новини, знайти корисну інформацію чи залишити свій відгук.

Наш ліцей – це навчальний заклад, де викладачі, майстри виробничого навчання та вихователі є наставниками, партнерами, прикладом для наслідування та друзями для учнів.

Ми живемо і працюємо для того, щоб наші учні здобули не просто знання і навики, а професію, яка б відкрила їм дорогу в майбутнє.

Микола Макаревич, директор.        

Кобзарю! Знов до тебе я приходжу, бо ти для мене совість і закон

Posted in Новини - Новини

Щороку навесні Великий Кобзар приходить до нас і щороку новим, неповторним. Березень в Україні часто називають Шевченковим. І це не випадково. Так, саме навесні, 9 березня 1814 року,прийшов у світ цей геній людства.
         Викладач Глибоцького професійного ліцею Ватаманюк Зінаїда Петрівна організувала виховний захід, присвячений Шевченківським дням.
         Відбулося це дійство у бібліотеці ліцею, яка була тематично оформлена плакатами, книжковою виставкою та малюнками і картинами поета.
Розпочався захід з перегляду відео за мотивом твору «Реве та стогне Дніпр широкий…». В ході заходу ведучі згадували факти з життя та творчості Великого Кобзаря. Були представлені сценки з дитинства, юності та зрілості Тараса. Учні декламували вірші різних періодів життя письменника.
         На завершення присутні переглянули  відеофільм про життя Кобзаря.
 
Фотографії розміщені у вкладці "Фотоальбом".