Глибоцький професійний ліцей радий вітати Вас на нашому сайті!

Ми пропонуємо Вам стати частиною нашого життя: переглянути новини, знайти корисну інформацію чи залишити свій відгук.

Наш ліцей – це навчальний заклад, де викладачі, майстри виробничого навчання та вихователі є наставниками, партнерами, прикладом для наслідування та друзями для учнів.

Ми живемо і працюємо для того, щоб наші учні здобули не просто знання і навики, а професію, яка б відкрила їм дорогу в майбутнє.

Микола Макаревич, директор.        

В гостях у поліцейських

Posted in Новини - Новини

З метою профілактики підліткової злочинності учні Глибоцького професійного ліцею, на чолі з керівником групи – практичним психологом Юлією Бойчук, завітали на екскурсію до Глибоцького відділення поліції. Екскурсантів привітно зустрів старший інспектор ювенальної поліції Глибоцького ВП, лейтенант поліції Урсу В.М.

Розпочали екскурсію зі штрафного майданчику, де учні на власні очі мали змогу побачити, до яких наслідків може призвести водіння транспортного засобу в стані алкогольного сп’яніння та порушення елементарних правил дорожнього руху. Далі, екскурсантам продемонстрували спортивний зал, де поліціанти підтримують свій фізичний стан у належній формі та тир, де відпрацьовують майстерність зі стрільби. Також, ліцеїсти побачили чергову частину та ізолятор тимчасового тримання засуджених під вартою. Окрім цього, говорили про роботу поліції, про затримання злочинців, про розкриття злочинів та про те, яке покарання можуть понести неповнолітні у разі скоєння злочинів. Водночас поліцейські розповіли про правила безпечної поведінки, яких потрібно неухильно дотримуватися, щоб не стати суб’єктом чи об’єктом злочину.

    Фотогшрафії розміщені у вкладці "Фотоальбом".