Глибоцький професійний ліцей радий вітати Вас на нашому сайті!

Ми пропонуємо Вам стати частиною нашого життя: переглянути новини, знайти корисну інформацію чи залишити свій відгук.

Наш ліцей – це навчальний заклад, де викладачі, майстри виробничого навчання та вихователі є наставниками, партнерами, прикладом для наслідування та друзями для учнів.

Ми живемо і працюємо для того, щоб наші учні здобули не просто знання і навики, а професію, яка б відкрила їм дорогу в майбутнє.

Микола Макаревич, директор.        

Людина – НЕ ТОВАР!

Posted in Новини - Новини

Україна є країною походження, транзиту та призначення у торгівлі чоловіками, жінками та дітьми. Зростає також проблема внутрішньої торгівлі людьми. За даними досліджень, понад 160 000 українців постраждали від торгівлі людьми, що робить Україну однією з основних країн походження постраждалих від сучасного рабства в Європі.

З метою підвищення обізнаності учнівської молоді, щодо безпечної міграції, явища торгівлі людьми та основних способів її запобігання практичний психолог Глибоцького професійного ліцею Юлія Бойчук разом з головним спеціалістом Глибоцького бюро правової допомоги Євдокією Марунцелу провели з учнями ліцею просвітницько-профілактичну бесіду. Марунцелу Є. розповіла ліцеїстам про особливості навчання та праці за кордоном, на що варто звертати увагу при виїзді за кордон тощо.

Практичний психолог ліцею розповіла що таке торгівля людьми, які є форми експлуатації та шляхи її уникнення, або ж подолання ситуацій, пов’язаних з ризиком потрапляння в рабство. Учні переглянули фільм «Життя на продаж» та поділилися своїми враженнями після перегляду документальної стрічки.

  Фотограпфії розміщені у вкладці "Фотоальбом".