Глибоцький професійний ліцей радий вітати Вас на нашому сайті!

Ми пропонуємо Вам стати частиною нашого життя: переглянути новини, знайти корисну інформацію чи залишити свій відгук.

Наш ліцей – це навчальний заклад, де викладачі, майстри виробничого навчання та вихователі є наставниками, партнерами, прикладом для наслідування та друзями для учнів.

Ми живемо і працюємо для того, щоб наші учні здобули не просто знання і навики, а професію, яка б відкрила їм дорогу в майбутнє.

Микола Макаревич, директор.        

Звіт директора Глибоцького професійного ліцею

Posted in Новини - Новини

24 червня 2016 року на виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 23.03.2005 № 178 "Про затвердження Примірного положення про порядок звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів перед педагогічними колективами та громадськістю" за підсумками 2015/2016 навчального року на загальних зборах трудового колективу, батьківського комітету, ради закладу та громадськості відбувся традиційний звіт керівника Глибоцького професійного ліцею Миколи Макаревича.
Микола Васильович системно проаналізував свою діяльність у 2015-2016 навчальному році, персональний внесок у підвищення рівня організації навчально-виховного та виробничого процессу.
Працівники ліцею прийняли активну участь у обговоренні звіту. Вони високо оцінили результати роботи Миколи Васильовича. За результатами голосування, 81 працівник визнали роботу керівника задовільною.
 
Фотографії розміщені у вкладці "Фотоальбом".