Глибоцький професійний ліцей радий вітати Вас на нашому сайті!

Ми пропонуємо Вам стати частиною нашого життя: переглянути новини, знайти корисну інформацію чи залишити свій відгук.

Наш ліцей – це навчальний заклад, де викладачі, майстри виробничого навчання та вихователі є наставниками, партнерами, прикладом для наслідування та друзями для учнів.

Ми живемо і працюємо для того, щоб наші учні здобули не просто знання і навики, а професію, яка б відкрила їм дорогу в майбутнє.

Микола Макаревич, директор.        

Сім’я починається з матері

Posted in Новини - Новини

Батьки і діти! Діти і батьки!
Нерозділиме і одвічне коло.
Ми засіваємо житейське поле,
І не на день минущий – на віки!..
Б.І. Олійник
Мати й батьконайрідніші, найближчі кожному з нас люди. Вони нам дарують життя. Вони вчать нас правил життя між людей, оживляють наш розум, вкладають у наші вуста добрі слова. І перше слово, що вимовляє дитина – це слово «мама».
Роль батька в сім’ї неоціненна. Він суворий і вимогливий. Його любов до дітей стримана і врівноважена.Наша родина – це не тільки мама й тато. Що то за родина, в якій немає старійшин роду, тобто бабусь і дідусів!
Минулої неділі ми відзначали День матері, а цієї – будемо святкувати Міжнародний день сім’ї. В зв’язку з цим бібліотекар Маріанна Шпак організувала для учнів родинне свято під назвою «Сім’я починається з матері». Під час заходу ведучі донесли глядачам, як важливо цінувати сім’ю та важливу роль матері в родині. В ході свята учні послухали пісню про матір у виконанні Маріанни Шпак. Присутні мали змогу переглянути відео, в яких побачили, що для нас роблять матері, як нас люблять батьки та дізнались про незвичайних дідусів і бабусь світу.
Українці завжди шанували сім’ю, найбільш цінними є родинні зв’язки. Від батька до сина, від бабусі до внучки, передаються духовні цінності досі. Саме сім’я є найбільшим багатством, тією основою, платформою, на якій будується все. Саме від матері і сім’ї ми черпаємо життєві сили. Саме сім’я допомагає нам долати негаразди та додає сил і натхнення.
 
 Фотографії засідання розміщені у вкладці "Фотоальбом".