Глибоцький професійний ліцей радий вітати Вас на нашому сайті!

Ми пропонуємо Вам стати частиною нашого життя: переглянути новини, знайти корисну інформацію чи залишити свій відгук.

Наш ліцей – це навчальний заклад, де викладачі, майстри виробничого навчання та вихователі є наставниками, партнерами, прикладом для наслідування та друзями для учнів.

Ми живемо і працюємо для того, щоб наші учні здобули не просто знання і навики, а професію, яка б відкрила їм дорогу в майбутнє.

Микола Макаревич, директор.        

Батьківські збори в навчальних групах

Posted in Новини - Новини

25 березня 2016 року в Глибоцькому професійному ліцеї в групах №2, №12, №13, №14, №21, №24, №31, №33 та №34 було проведено батьківські збори.
На порядку денному були розглянуті такі питання як: аналіз навчальних досягнень учнів та правила поведінки учнів на уроках теоретичного та виробничого навчання.
 
Класні керівники та майстри виробничого навчання ознайомили батьків з системою дій, спрямованих на профілактичну роботу з учнями, які схильні до порушення дисципліни в навчальному закладі, гуртожитку та громадських місцях. Здійснилося обговорення посилення контролю за відвідуванням учнями ліцею та своєчасність надання документів про відсутність у ліцеї. Батьків ознайомили з інформацією про права дітей, відповідальність батьків при жорстокому поводженні з дітьми, системою спільних дій батьків та педагогічних працівників спрямованих на профілактику шкідливих звичок, правопорушень серед учнівської молоді, роль батьків у розвитку стійкої потреби дітей щодо здорового способу життя.
Також батьків проінформували щодо правил проживання в гуртожитку та звернули увагу на проходження виробничої практики.
 
Фотографії засідання розміщені на вкладці "Фотоальбом".