Глибоцький професійний ліцей радий вітати Вас на нашому сайті!

Ми пропонуємо Вам стати частиною нашого життя: переглянути новини, знайти корисну інформацію чи залишити свій відгук.

Наш ліцей – це навчальний заклад, де викладачі, майстри виробничого навчання та вихователі є наставниками, партнерами, прикладом для наслідування та друзями для учнів.

Ми живемо і працюємо для того, щоб наші учні здобули не просто знання і навики, а професію, яка б відкрила їм дорогу в майбутнє.

Микола Макаревич, директор.        

Міжнародний день Щастя!

Posted in Новини - Новини

     Щастя…Це почуття відображається в картинах і оспівується у віршах, його бажають і до нього прагнуть. Більше всього на світі людина мріє бути щасливим. І ця мета об’єднує всіх жителів Землі, незалежно від віку, статі та матеріального благополуччя. Щоб підтримати цю ідею, генеральна асамблея ООН заснувала особливе свято. З 2012 року в усьому світі прийнято відзначати 20 березня Міжнародний день щастя.
      Учні та працівники Глибоцького професійного ліцею 21 березня також долучилися до Естафети щастя. Впродовж дня віталися, дарували один одному посмішки, хороший  настрій. Також учні дарували листівки-щастівки, а отримавши від ближнього листівку-щастівку, повинні були створити (намалювати, вирізати, сфотографувати) свою та передати її наступному щасливчику. А ще всі бажаючі прийняли участь в опитуванні та відповідали на єдине запитання: «Чи щасливий(а) я?».
 
Фотографії засідання розміщені на вкладці "Фотоальбом".