Наказ "Про затвердження розміру оплати (тарифів) за найм приміщень в гуртожитку ГПЛ"

Міністерство освіти і науки України

Департамент освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації

Глибоцький професійний ліцей

НАКАЗ

 

22 жовтня 2014 року.                                      смт. Глибока                                                                    №357

Про затвердження розміру оплати (тарифів) за найм приміщень в гуртожитку ГПЛ

 

З метою ефективного управління майном ліцею, відшкодування витрат на утримання гуртожитку №1 ГПЛ, проведення своєчасних та повних розрахунків з наймачами, керуючись положеннями колективного договору,-

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Встановити з 06 листопада 2014 року наступний розмір(тарифи) оплати за найм кімнат в гуртожитку №1 ГПЛ згідно калькуляції, що додається в сумі 8.94 грн. (вісім гривень дев’яносто чотири копійки) за один квадратний метр площі, що винаймається.
  2. Встановити для працівників ліцею та осіб, визначених розділом 8 Колективного договору знижку за найм приміщень в гуртожитку ліцею в розмірі 50%, а в опалювальний сезон 75% від встановленого п.1 цього наказу розміру оплати.
  3. Оплату за послуги зі збирання та вивезення сміття встановити згідно існуючого в смт. Глибока тарифу, затвердженого селищною радою – у розмірі 90 коп. (дев’яносто копійок) за один квадратний метр загальної площі житлового приміщення.
  4. Встановити, що оплата за використану електроенергію, воду та водовідведення здійснюється згідно існуючих тарифів постачальників та показників індивідуальних лічильників наймачів.
  5. Справляння плати (компенсації) мешканцями витрат ліцею на опалення приміщень здійснювати на підставі щомісячних фактичних витрат. Бухгалтерії ліцею розрахунок розміру компенсації здійснювати щомісячно до 3 числа наступного за звітним та затверджувати окремим наказом.
  6. Відповідальність за достовірність нарахованих сум, повноти обліку наданих послуг та отриманих коштів, своєчасність та повноту розрахунків з постачальниками послуг та державним бюджетом покласти на головного бухгалтера Веребчан Г.В.
  7. Головному бухгалтеру Веребчан Г.В.:
  8. 1.Забезпечити стягнення плати за найм приміщень в гуртожитку №1 ГПЛ у визначених цим наказом розмірах.
  9. 2.Своєчасно здійснювати перерахування отриманих від мешканців коштів в розмірі належних сум в загальний фонд бюджету за газ, електроенергію, водопостачання та водовідведення.
  10. У разі зміни складових калькуляції плати за найм приміщень – у встановлений законодавством спосіб та терміни вносити зміни до розміру оплати (тарифів).
  11. Розмір встановлених тарифів та зміст цього наказу довести наймачам шляхом розміщення наказу на інформаційному сайті ліцею, дошці оголошень навчального корпусу ліцею та холі гуртожитку №1.
  12. Наказ ГПЛ від 22.06.2012 року №266 «Про затвердження розміру оплати (тарифів) за найм приміщень в гуртожитку ГПЛ» вважати таким, що втратив свою чинність.
  13. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

В.о. директора Глибоцького

професійного ліцею                                                                                                              М.В.Макаревич