Протокол №3 загальних зборів трудового колективу Глибоцького професійного ліцею

смт. Глибока                                                                                            08 жовтня 2014 року

За списком працівників – 110 працівників та 12 працівників у декретній відпустці.

Присутні на зборах -106 працівників (в тому числі 7 з числа перебуваючих у декретній відпустці).

Запрошені: заступник директора Департамсенту освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації Потурнак Б.М., начальник відділу Департаменту Бурченко Л.І., начальник відділу Департаменту Немеш В.В. Кандидати на посаду директора Глибоцького професійного ліцею: Дашкевич О.Г., Кушнір В.Ф.

Зборами обрано:

Головуючого: Мартинюка В.В., інженера з охорони праці, викладача спеціальних дисциплін.

Секретаря зборів: Лупуляк Л.М.- майстер виробничого навчання.

Лічильну комісію у складі 3-х чол.: Гушуляк С.М.- майстер виробничого навчання; Меча В.Г.- майстер виробничого навчання; Колос М.С.- секретар навчальної частини.

ГОЛОСУВАЛИ: одноголосно.

Порядок денний:

  1. Про обрання форми голосування на зборах трудового колективу за кандидатів на заміщення вакантної посади директора Глибоцького професійного ліцею.
  2. Виступи кандидатів на заміщення вакантної посади директора Глибоцького професійного ліцею та проведення голосування за кандидатів.
  3. Різне (за результатами обговорення).

ГОЛОСУВАЛИ: одноголосно.

Затверджено регламент зборів:

для виступу кандидатів - до 15 хв.;

для виступів при обговоренні кандидатів - до 5 хв.;

для виступів з інших питань - до 5 хв.

ГОЛОСУВАЛИ: одноголосно.

Затвердили черговість виступів кандидатів за прізвищами та за алфавітом.

ГОЛОСУВАЛИ: одноголосно.

І. Про обрання форми голосування на зборах трудового колективу за кандидатів на заміщення вакантної посади директора Глибоцького професійного ліцею.

Ухвалили: обрати відкриту форму голосування з питань порядку денного шляхом підняття руки.

ГОЛОСУВАЛИ: одноголосно.

ІІ. Виступи кандидатів на заміщення вакантної посади директора Глибоцького професійного ліцею та голосування за кандидатів.

Слухали:

Потурнака Б.М. щодо організації відбору кандидатів та проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Глибоцького професійного ліцею. Оголосив список кандидатів на посаду директора ліцею: Гулько А.Г.,Дашкевич О.Г., Кушнір В.Ф., Макаревич М.В., та повідомив що кандидат Гулько А.Г. відсутня на зборах у зв’язку з хворобою.

Виступили: Дашкевич О.Г., Кушнір В.Ф., Макаревич М.В. щодо програми діяльності на посаді директора навчального закладу, відповіли на запитання працівників ліцею.

В обговорені взяли участь:

Гушуляк С.М., майстер виробничого навчання; Ірина М.М., викладач; Меч В.Г., майстер виробничого навчання; Репчук С.М., майстер виробничого навчання, голова профспілкового комітету; Алєксєєва А.П., викладач; Богдан В.В., заступник директора з НВР; Олар Ю.В., старший майстер; Бойчук Ю.М., соціальний педагог; Бондаренко М.О., викладач; Мартинюк В.В., інженер з охорони праці.

Розглянули заяву Гулько А.Г. не проводити голосування по її кандидатурі за її відсутності на зборах.

Голосували:

Задовольнити заяву Гулько А.Г. не проводити голосування по її кандидатурі за її відсутності на зборах.

За - 106, проти - 0, утримались - 0.

При проведенні рейтингового голосування за кандидатів голоси розподілись наступним чином:

Дашкевич О.Г. – за 0 (жодного голосу);

Кушнір В.Ф. – за 0 (жодного голосу);

Макаревич М.В. – за 105 (сто п’ять);

Проти всіх кандидатів – 0 (жодного);

Утримались – 1 (один).

Зборам трудового колективу поступили письмові заяви працівників Банилевської Н.В., Борисової Н.В., Мешака П.Й., Ткачука І.Д., що відсутні на зборах з поважних причин, з проханням зарахувати їх голос на користь Макаревича М.В.

Ухвалили: задовольнити подані заяви, врахувати голоси згідно тексту заяв за Макаревича М.В..

Голосували: за -106, проти - 0, утримались -0.

Остаточно встановили кількість голосів відданих за кандидатів (протокол №3 засідання лічильної комісії):

1. Дашкевич О.Г. - «за» 0 (жодного голосу)

2. Кушнір В.Ф. - «за» 0 (жодного голосу)

3. Макаревич М.В. - «за» 109 (сто дев’ять голосів)

Ухвалили: рекомендувати конкурсній комісії Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації визнати переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади директора Глибоцького професійного ліцею, а Міністерству освіти і науки призначити директором Глибоцького професійного ліцею Макаревича М.В. за якого віддали голоси 109 (сто дев’ять) працівників ліцею.

ІІІ. Про звернення до Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації, конкурсної комісії Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації по заміщенню вакантної посади директора Глибоцького професійного ліцею та оголошення попереджувального страйку.

Слухали: Мартинюка В.В.

Ухвалили: прийняти звернення (текст додається) до Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації, конкурсної комісії Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації по заміщенню вакантної посади директора Глибоцького професійного ліцею та провести 09.10.2014 р. з 15 до 17 годин попереджувальний страйк трудового колективу.

Голосували: «за» -105, проти -0, утримались -1.

ІV. Про звернення колективу Глибоцького професійного ліцею до Міністерства освіти і науки щодо ситуації, що склалась навколо навчального закладу та призначення директора ліцею.

Слухали: Мартинюка В.В.

Ухвалили: направити звернення (текст додається) до Міністерства освіти і науки щодо ситуації, що склалась навколо навчального закладу та призначення директором ліцею Макаревича М.В.

Голосували: «за» - 106, проти – 0, утримались – 0.

V. Про делегування представників трудового колективу на засідання конкурсної комісії Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації по заміщенню вакантної посади директора Глибоцького професійного ліцею.

Ухвалили: делегувати на засідання конкурсної комісії Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації по заміщенню вакантної посади директора Глибоцького професійного ліцею Мартинюка В.В., інженера з ОП; Гушуляк С.М., майстра виробничого навчання; Корню В.Т., адвоката (за згодою).

Голосували: «за» - 106, проти – 0, утримались – 0.

Голова зборів                                                                                         В.В.Мартинюк

Секретар зборів                                                                                     Л.М.Лупуляк