Глибоцький професійний ліцей радий вітати Вас на нашому сайті!

Ми пропонуємо Вам стати частиною нашого життя: переглянути новини, знайти корисну інформацію чи залишити свій відгук.

Наш ліцей – це навчальний заклад, де викладачі, майстри виробничого навчання та вихователі є наставниками, партнерами, прикладом для наслідування та друзями для учнів.

Ми живемо і працюємо для того, щоб наші учні здобули не просто знання і навики, а професію, яка б відкрила їм дорогу в майбутнє.

Микола Макаревич, директор.        

Чисті роси

Posted in Новини - Новини

Пісня, танець, музика - це джерела збагачення національної культури. Для розвитку творчості, для розкриття духовного потенціалу молоді проводяться культурно-масові заходи, спрямовані на розвиток талантів та обдарувань у молодого покоління.

З цією метою 30 квітня 2014 року Чернівецький обласний центр естетичного виховання «Юність Буковини» зібрав на обласний фестиваль –конкурс дитячої та юнацької творчості «Чисті роси» найкращі таланти з професійно-технічних навчальних закладів. 

У творчому звіті взяли участь 14 професійно-технічних навчальних закладів: ВПУ№3, ЧПБЛ, ВПХУ №5, ЧПЛАС, ПТУ№8, ЧПМЛ, ЧПЛСП, ЧПЛЗТ, ВПУР, Глибоцький професійний ліцей, Сокирянське вище професійне училище, Кельменецький професійний ліцей, Ставчанський професійний ліцей, Вище професійне училище №24 м. Заставна.

На розгляд членів журі були представлені 47 художніх номерів в номінаціях: вокал, хореографія, інструментальне мистецтво.

Всього у святі взяли участь: 24 солісти-вокалісти; 3 вокальні ансамблі; 6 дуетів; 1 тріо; 1 вокально-інструментальний дует; 1 вокально-інструментальне тріо; 1 інструментальний дует; 4 солісти-інструменталісти, а також 4 хореографічні ансамблі, 2 хореографічні пари та 1 соліст.

Переможці та учасники фестивалю-конкурсу «Чисті роси» будуть нагороджені на Творчому звіті професійно-технічних навчальних закладів 20 травня 2014 року.