Глибоцький професійний ліцей радий вітати Вас на нашому сайті!

Ми пропонуємо Вам стати частиною нашого життя: переглянути новини, знайти корисну інформацію чи залишити свій відгук.

Наш ліцей – це навчальний заклад, де викладачі, майстри виробничого навчання та вихователі є наставниками, партнерами, прикладом для наслідування та друзями для учнів.

Ми живемо і працюємо для того, щоб наші учні здобули не просто знання і навики, а професію, яка б відкрила їм дорогу в майбутнє.

Микола Макаревич, директор.        

«Хочеш прибрати планету – почни з себе!»

Posted in Новини - Новини

Навчальний заклад – це місце, до кожен з нас проводить більшу частину свого часу. Приємно, коли навколо охайно, прибрано та чисто.

«Хочеш прибрати планету – почни з себе!» – під таким гаслом 25 березня у Глибоцькому професійному ліцеї пройшли загальноліцейні «Дні чистоти». Акція по-справжньому згуртувала учнів, класних керівників та майстрів виробничого навчання. Не на словах, а на ділі об’єдналася велика кількість небайдужих задля наведення ладу у рідному ліцеї. Упродовж дня гуртом, допомагаючи один одному, учні наводили порядок. Хлопці провели санітарну чистку дерев, а дівчата прибрали клумби та сіяли на них квіти. Усі разом очистили узбіччя центральної вулиці від зимового бруду та побілили бордюри.

У результаті всі отримали відмінний настрій та охайну територію.

В глобальному масштабі наша екоакція лише маленька краплина, майже непомітна. Однак, це перший крок до однієї мети – повернути планету Земля із шляху самознищення в напрямок розвитку, самовідтворення та процвітання. Важливим є, щоб кожен з нас вклав свій розум, душу, свою працю в розвиток та створення чистоти навколо, не обов`язково у великому масштабі, в конкретно взятому місці, в конкретних справах та з доброї волі. Потрібно пам’ятати, чисто не там де прибирають, а там де не смітять.

Приємно усвідомлювати той факт, що учні не байдужі до санітарного стану нашого довкілля. Всім нам хочеться жити в чистоті, але мало хто з нас усвідомлює, що для цього потрібно зовсім мало просто вийти та прибрати територію біля свого дому, роботи, чи найближчого парку. Зробимо Україну чистою разом!

Фотографії засідання розміщені на вкладці "Фотоальбом".