Глибоцький професійний ліцей радий вітати Вас на нашому сайті!

Ми пропонуємо Вам стати частиною нашого життя: переглянути новини, знайти корисну інформацію чи залишити свій відгук.

Наш ліцей – це навчальний заклад, де викладачі, майстри виробничого навчання та вихователі є наставниками, партнерами, прикладом для наслідування та друзями для учнів.

Ми живемо і працюємо для того, щоб наші учні здобули не просто знання і навики, а професію, яка б відкрила їм дорогу в майбутнє.

Микола Макаревич, директор.        

Засідання обласного методичного об’єднання викладачів та майстрів виробничого навчання будівельного профілю

Posted in Новини - Новини

10 грудня 2013 року, на базі Вищого професійного художнього училища № 5 м. Чернівці, відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів та майстрів виробничого навчання будівельного профілю.

Засідання методичного об’єднання відкрила начальник відділу фахової освіти, ліцензування та атестації управління освіти і науки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації Олена Пономаренко. Яка акцентувала увагу на тому, що: «Сучасне суспільство потребує від молоді здатності відповідати вимогам часу. Роботодавці потребують працівників, які володіють сучасними технологіями та технікою. Дослідження ринку праці показали, що молодь віддає перевагу робочим місцям із високим рівнем фінансового забезпечення. Від викладачів спецпредметів та майстрів виробничого навчання залежить якість підготовки кваліфікованих робітників».

Учасники відвідали відкритий урок з використанням елементів інтерактивного навчання викладача спецдисциплін Надії Назарчук.

Методичного об’єднання продовжило свою роботу за круглим столом. А на завершення засідання методист Чернівецького обласного навчально-методичного центру професійно-технічної освіти Ганна Беньовська надала рекомендації майстрам виробничого навчання з питань організації та проведення виробничої практики учнів ПТНЗ будівельного профілю відповідно до вимог нових державних стандартів.