Глибоцький професійний ліцей радий вітати Вас на нашому сайті!

Ми пропонуємо Вам стати частиною нашого життя: переглянути новини, знайти корисну інформацію чи залишити свій відгук.

Наш ліцей – це навчальний заклад, де викладачі, майстри виробничого навчання та вихователі є наставниками, партнерами, прикладом для наслідування та друзями для учнів.

Ми живемо і працюємо для того, щоб наші учні здобули не просто знання і навики, а професію, яка б відкрила їм дорогу в майбутнє.

Микола Макаревич, директор.        

Вебінар-нарада працівників ПТНЗ Чернівецької області

Posted in Новини - Новини

30 жовтня 2013 року відбулася вебінар-нарада працівників професійно технічних навчальних закладів області на тему «Виконання плану прийому на навчання, організація роботи професійно-технічних навчальних закладів області в осінньо-зимовий період 2013-2014 років».

Любов Тарангул, заступник директора Департаменту освіти і науки молоді та спорту, зі вступним вітальним словом звернулася до всіх учасників.

Роботу вебінар-наради координував Михайло Бауер, директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації. «Такого типу наради, мені досить імпонують. Це перша наша вебінар-нарада, і надалі Департамент буде таким чином планувати кожного місяця вебінар-нараду. Це досить зручна форма у спілкуванні з педагогічними працівниками професійно-технічних навчальних закладів, яка дає можливість спілкуватися відкрито, кожен працівник який знаходиться у студії має можливість задати запитання директору Департаменту і почути відповідь з перших вуст» - продовжив Михайло Йозефович.

Робота наради була проведена згідно з планом. Перше питання, яке було озвучено Оленою Пономаренко, начальником відділу фахової освіти, ліцензування та атестації ДОНМС «Підключення професійно-технічних закладів до Єдиної державної електронної бази з питань освіти. Виконання обсягів державного замовлення на професійну підготовку кадрів у ПТНЗ. Циклограма роботи директора ПТНЗ» ; Світлана Прінько, начальник Групи моніторингу системи освіти, господарського обслуговування та аудиту установ освіти області про «Підготовку ПТНЗ області до нового навчального року та опалювального сезону 2013-2014 років»; Галина Ягнич, директор Чернівецького обласного навчально-методичного центру професійно-технічної освіти»; Марія Бальон, методист ІППО ЧО «Проведення атестації педагогічних працівників ПТНЗ області» та питання «Стан фізкультурно-масової роботи у професійно-технічних навчальних закладах області» доповідач Корнелій Жукотинський.

Після озвучених доповідей було надано слово всім онлайн-учасникам - директорам професійно-технічних навчальних закладів, які задали актуальні питання директору Департаменту.