Макаревич М.В.

Макаревич Микола Васильович працює у Глибоцькому професійному ліцеї з 2011 року. Має вищу освіту, закінчив Чернівецький державний університет ім. Ю.Федьковича за спеціальністю «Українська мова та література» та Юридичну академію Міністерства внутрішніх справ України за спеціальністю «Правознавство». В ліцеї працює за фахом.

Макаревич М.В. має кваліфікаційну категорію «спеціаліст», атестується вперше.

У 2012 р. викладач пройшов курси підвищення кваліфікації при Інституті післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області як викладач історії, правознавства та громадянської освіти.

За час роботи у навчальному закладі Микола Васильович зарекомендував себе як від­повідальний, досвідчений педагог та умілий організатор. Він проводить уроки з ура­хуванням вікових та психологічних особливостей учнів, відповідно до сучасних вимог організації освітнього процесу. Під час їх проведення вміло застосовує інформаційно-комунікаційні технології, що дає змогу активно впроваджувати методи інтенсивного на­вчання, значно підвищувати ефективність уроків та поліпшувати рівень знань учнів.

Макаревич М.В. відповідає займаній посаді, присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст ІІ категорії».