Глибоцький професійний ліцей радий вітати Вас на нашому сайті!

Ми пропонуємо Вам стати частиною нашого життя: переглянути новини, знайти корисну інформацію чи залишити свій відгук.

Наш ліцей – це навчальний заклад, де викладачі, майстри виробничого навчання та вихователі є наставниками, партнерами, прикладом для наслідування та друзями для учнів.

Ми живемо і працюємо для того, щоб наші учні здобули не просто знання і навики, а професію, яка б відкрила їм дорогу в майбутнє.

Микола Макаревич, директор.        

У нагороду за успіхи у навчанні – колективна поїздка на концерт

Posted in Новини - Новини

Популярний Чернівецький гурт «Вікторія» відсвяткував свій десятирічний ювілей. Гостями свята були учні Глибоцького професійного ліцею. Такий подарунок учням підготувала дирекція навчального закладу, придбавши для них 50 квитків, які діти отримали безкоштовно. До концертної зали потрапили кращі – відмінники навчання, лідери учнівського самоврядування, а також діти сироти і діти позбавлені батьківського піклування, ті що виховуються в багатодітних сім’ях.

Концерт справив на учнів феєричне враження. Вокалісти подарували глядачам справжній святковий настрій, а натомість отримали бурхливі оплески та щире захоплення їх талантом.

Як розповіли діти після концерту, завдяки святковій та невимушеній атмосфері як на сцені, так і в залі, у кожного склалось враження, що він побував ніби на родинному святі. «І це не дивно, зазначив директор ГПЛ Микола Макаревич,- адже співпраця популярного музичного колективу та Глибоцького професійного ліцею має вже свої традиції. Протягом двох останніх років жодне свято в навчальному закладі не обходиться без цих талановитих виконавців».

Інженерно-педагогічний та учнівський колектив професійного ліцею щиро вітають ювілярок, та бажають натхнення, нових творчих злетів та досягнень.