Глибоцький професійний ліцей радий вітати Вас на нашому сайті!

Ми пропонуємо Вам стати частиною нашого життя: переглянути новини, знайти корисну інформацію чи залишити свій відгук.

Наш ліцей – це навчальний заклад, де викладачі, майстри виробничого навчання та вихователі є наставниками, партнерами, прикладом для наслідування та друзями для учнів.

Ми живемо і працюємо для того, щоб наші учні здобули не просто знання і навики, а професію, яка б відкрила їм дорогу в майбутнє.

Микола Макаревич, директор.        

УКРАЇНА ЄДИНА!

Posted in Новини - Новини

Сьогодні вже ніхто не знає, який день тижня, проте, знаємо, що 6-й день війни. Україна мужньо бореться із російськими загарбниками. За нами весь світ, а на передовій наші Збройні Сили України мужньо відстоюють рідну землю. Ми всі єдині! Із кожною хвилиною все більше українців об'єднуються задля ПЕРЕМОГИ! Разом із Глибоцькою громадою працівниці Глибоцького професійного ліцею плетуть сітки для наших Захисників. В гуртожитку ліцею розміщені переселенці із різних регіонів України, а кухня закладу забезпечує їх трьохразовим харчуванням.

Також працівники закладу долучилися до збору та передачі гуманітарної допомоги для сімей, які цього потребують. В пункти збору передано теплі речі для діток різного віку, продукти харчування, постільну білизну та засоби особистої гігієни. Долучаємося до здачі крові, допомагаємо на інформаційному фронті – розповсюджуємо правдиву інформацію із достовірних джерел. Підготували бомбосховище та приймаємо переселенців у власних домівках.

ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ МИ ВДЯЧНІ ТА ПИШАЄМОСЬ ВАМИ!

ПЕРЕМОГА ЗА НАМИ!