Глибоцький професійний ліцей радий вітати Вас на нашому сайті!

Ми пропонуємо Вам стати частиною нашого життя: переглянути новини, знайти корисну інформацію чи залишити свій відгук.

Наш ліцей – це навчальний заклад, де викладачі, майстри виробничого навчання та вихователі є наставниками, партнерами, прикладом для наслідування та друзями для учнів.

Ми живемо і працюємо для того, щоб наші учні здобули не просто знання і навики, а професію, яка б відкрила їм дорогу в майбутнє.

Микола Макаревич, директор.        

Тиждень громадянської освіти

Posted in Новини - Новини

В Глибоцькому професійному ліцеї відбувся тиждень громадянської освіти. В рамках тижня викладачем з передмету проведено урок з елементами дискусії «Еволюція прав людини». Під час уроку здобувачі освіти І курсу ознайомилися із основними етапами формування та становлення прав людини, обговорили покоління прав людини.

Метою уроку-тренінгу «Сторінками Конвенції ООН про права дитини» було розширити знання про основні положення Конвенції про права дитини та Загальної декларації прав людини.

Здобувачі освіти І курсу переглянули документальний фільму «Європейський суд з прав людини».

Здобувачі освіти ІІ курсу виконали тестові завдання « Права людини-чи знаєте, чи згадаєте, чи впізнаєте?» та продемонстрували свої знання з предмету «Громадянська освіта».

Ми вважаємо, що знати свої права є не менш важливим ніж виконувати свої обов’язки, жити свідомо і чесно перед собою та суспільством.