Глибоцький професійний ліцей радий вітати Вас на нашому сайті!

Ми пропонуємо Вам стати частиною нашого життя: переглянути новини, знайти корисну інформацію чи залишити свій відгук.

Наш ліцей – це навчальний заклад, де викладачі, майстри виробничого навчання та вихователі є наставниками, партнерами, прикладом для наслідування та друзями для учнів.

Ми живемо і працюємо для того, щоб наші учні здобули не просто знання і навики, а професію, яка б відкрила їм дорогу в майбутнє.

Микола Макаревич, директор.        

ДКА з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва»

Posted in Новини - Новини

У  Глибоцькому професійному ліцеї відбулась державна кваліфікаційна атестація у групах № 31,32 з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва», категорії «А2,В1,D1». Атестація проходила у два етапи: теоретичний (виконання комплексних завдань) та практичний тури.Під час виконання практичного туру здобувачі освіти мали змогу виконувати різні практичні завдання на сучасній сільськогосподарській техніці, продемонструвати свої вміння та навички. Голова комісії Костянтин Колотило   та члени комісії оцінили високий професійний рівень здобувачів освіти. Всі здобувачі освіти склали кваліфікаційну атестацію, в результаті чого їм було присвоїно кваліфікацію «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва», категорії «А2,В1,D1».