Глибоцький професійний ліцей радий вітати Вас на нашому сайті!

Ми пропонуємо Вам стати частиною нашого життя: переглянути новини, знайти корисну інформацію чи залишити свій відгук.

Наш ліцей – це навчальний заклад, де викладачі, майстри виробничого навчання та вихователі є наставниками, партнерами, прикладом для наслідування та друзями для учнів.

Ми живемо і працюємо для того, щоб наші учні здобули не просто знання і навики, а професію, яка б відкрила їм дорогу в майбутнє.

Микола Макаревич, директор.        

День партизанської слави

Posted in Новини - Новини

«Історія – скарбниця наших діянь, свідок минулого, приклад і повчання для сьогодення, застереження для майбутнього» - М. Сервантес.  

Історію важливо знати, тому 22 вересня в Глибоцькому професійному ліцеї викладач історії Юлія Щербань провела урок мужності: «Історія партизанського руху на території України», на якому здобувачі освіти перегорнули сторінки подій Другої світової війни 1939-1945 років, розвитку партизанського та підпільного руху опору, переглянули документальну стрічку про партизанський рух на Україні. День партизанської слави збігається з початком героїчної підпільно-партизанської боротьби з нацистськими загарбниками. Цей день є державним визнанням неоціненного внеску народних месників у велику Перемогу, відновлення історичної справедливості щодо визнання масової участі українського народу в боротьбі проти гітлерівської навали.