Робітнича професія: обери своє майбутнє!

Глибоцький професійний ліцей радий вітати Вас на нашому сайті!

Ми пропонуємо Вам стати частиною нашого життя: переглянути новини, знайти корисну інформацію чи залишити свій відгук.

Наш ліцей – це навчальний заклад, де викладачі, майстри виробничого навчання та вихователі є наставниками, партнерами, прикладом для наслідування та друзями для учнів.

Ми живемо і працюємо для того, щоб наші учні здобули не просто знання і навики, а професію, яка б відкрила їм дорогу в майбутнє.

Конкурс «Розквітай писанко»

Posted in Новини - Новини

5 квітня у Глибоцькому професійному ліцеї з метою підготовки до ініційованого Департаментом освіти і науки облдержадміністрації конкурсу «Розквітай писанко», проведено передсвяткову виставку Великодніх композицій.

Учні ліцею, за допомоги класних керівників, продемонстрували свої вміння та таланти у різних техніках писанкарства, вишивки, тематичних кондитерських виробах та рукоділлі.

            Серед експонатів дерев'яні писанки, народні ляльки-мотанки, шоколадні курчата, вироби з тіста, які ліцеїсти оформили у цікаві композиції.

            Всі учасники виставки та глядачі отримали позитивні емоції, а активні учасники відзначені нагородами дирекції та учнівської профспілки ліцею.

                Фотографії розміщені у вкладці "Фотоальбом"

Срібний дебют

Posted in Новини - Новини

У Чернівцях 29-31 березня пройшов міжнародний фестиваль із кулінарного та кондитерського мистецтва “FoodLandBukovina-2017”. Це масштабна подія для спеціалістів ресторанного господарства, студентів та учні профільних навчальних закладів, закладів професійно-технічної освіти, спеціалізованих шкіл з кулінарного і кондитерського мистецтва.

У ньому взяли участь  понад півтори сотні кулінарів з семи країн світу. Судді оцінювали учасників у різних номінаціях серед молоді (юніори) та професіоналів (сеньйори). Найнапруженіші та найцікавіші змагання відбувались у спеціальних боксах, де кухарі на очах глядачів виготовляли за певний період часу свої страви. В окремій кімнаті вироби кулінарів дегустували судді.

Суддівська бригада - світові зірки кулінарного мистецтва акредитовані Всесвітньою Асоціацією Кулінарних Союзів (World Association of Chefs' Societies -WACS): чемпіон світу з кулінарного мистецтва Марія Шрамко (Ісландія), глава Гільдії кулінарів і шеф-кухарів Булорусі Олександр Чікілевський, голова асоціації шеф-кухарів Туреччини Сефер Япіджі, член Асоціації шеф-кухарів Середземномор'я і Європейського регіону АCMER Еріх Главіца (Австрія), практикуючі шеф-кухарі та бренд-шефи найпрестижніших ресторанів Європи Девід Мішель - Візон (Великобританія), Раду Зарнеску та Юлія Драгут (Румунія), Іванна Грудевіч (Хорватія), Ніколай Андріанов (Естонія), Ігор Місевич, Іштван Андрео та Руслан Бойко (Україна).

Глибоцький професійний ліцей вперше приймав участь у такому поважному фестивалі. Навчальний заклад представляла майстер виробничого навчання з професії «Кухар; кондитер» Ольга Чернушка. Протягом 45 хвили вона приготувала та презентувала суддям рибну страву «Дорадо «конфі» з цитрусовим соусом та гарніром з цибулі-порею». Судді оцінили смакові якості страви найвищою оцінкою та відзначили її оформлення. Незважаючи на сильну конкуренцію у номінації «Індивідуальний практичний клас – Сеньйори - Рибна страва» (серед конкурентів шеф-кухарі з великим досвідом роботи у престижних та відомих ресторанах України і Європи), Ольга Петрівна зупинилась за крок від першого місця та нагороджена срібною медаллю і дипломом фестивалю другого ступеню. Вона - єдиний представник професійно-технічних навчальних закладів Буковини серед переможців фестивалю у категорії «Сеньйори».

Участь у фестивалі, це унікальна можливість дізнатися про свої здібності від міжнародних експертів і отримати незабутній досвід,це джерело професійного зростання.

На цьому наші досягнення не завершені. Ми будемо робити все для здобуття нових професійних перемог і здійснення творчих задумів і мрій…

  Фотографії розміщені у вкладці "Фотоальбом"